Go to previous topic
Go to next topic
Last Post 03/03/2020 4:19 PM by  HDAustin13
Using Web Service in IPD 10.1.1
 2 Replies
Author Messages
HDAustin13
IT programmer
Austin ISD
Basic Member
(46 points)
Basic Member
Posts:22


Send Message:

--
01/30/2020 4:37 PM

    Hello,

    I am trying to use the Web Service node in IPD 10.1.1 to connect to a web service but not sure on how to start.Does anyone have any guildeline on how to make it works? If so, can you please share. Thank you in advance.

     

     

     

    Jason Beard
    Private
    Private
    Veteran Member
    (351 points)
    Veteran Member
    Posts:123


    Send Message:

    --
    02/20/2020 9:04 AM

    Depends on the call you are tryin to make.  Is it a web service with a published WSDL?  If so you can open the node and paste the URL for the WSDL in and it will populate the from/to variables defined there and you can map your variable flows as necessary.

    If it's a simple get/post type of call then you would use the webrun node rather than the web service node.

     

    thanks

    Jason

    Jason Beard
    617-548-5568
    jabeard3@gmail.com
    HDAustin13
    IT programmer
    Austin ISD
    Basic Member
    (46 points)
    Basic Member
    Posts:22


    Send Message:

    --
    03/03/2020 4:19 PM

    Thank you for your response.

    It is a web service with WSDL link and I tried to use it withthe Web Run but it does not go well as it keep freezing and not going anywhere. I may have missed something in the configuration that I can't find yet.

    Do you have a sample one that you can share so I can look at the configuration?

    Thank you,

    Han



    ---