PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 12/07/2018 7:53 AM by  JimY
Infor System Console Installation Issue
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
JimY
Private
Private
Veteran Member
(1201 points)
Veteran Member
Posts:431


Send Message:

--
11/27/2018 11:20 AM

    I am attempting to install the Infor System Console on our Test LSF system and I am receiving the error below. Any idea on what I am doing wrong?  Thank you.

     

    Updating D:\lawtest\law/system/isc_quartz.properties
    File D:\lawtest\law/system/isc_quartz.properties already modified.
    Executing wsadmin command to insert JVM properties and classpath...
    Updating JVM properties and classpath
    'D:\IBM\WebSphere\AppServer' is not recognized as an internal or external command,
    'D:\IBM\WebSphere\AppServer' is not recognized as an internal or external command,
    Error: 'D:\IBM\WebSphere\AppServer' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.
    operable program or batch file.
    Error: operable program or batch file.
    Fatal: [install-console.pl] exit status 1
    Fatal: [install-console.pl] exit status 1
    Error: Fatal: [install-console.pl] exit status 1
    Error: Activating Infor System Console Web Services failed.
    **** 2018.11.27 06.12.59 INSTALL Failed.
    showErrorAndStop called

    Jason Beard
    Private
    Private
    Veteran Member
    (306 points)
    Veteran Member
    Posts:108


    Send Message:

    --
    12/05/2018 12:45 PM
    If you look in the install-console.pl can you see what variable it's setting to D:\IBM\WebSphere\AppServer ? It looks like its setting something (probably JAVA_CMD or something like that) to D:\IBM\WebSphere\AppServer which is then not working because that's not an executable...
    Jason Beard
    617-548-5568
    jabeard3@gmail.com
    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9650 points)
    Senior Member
    Posts:3234


    Send Message:

    --
    12/05/2018 4:17 PM
    Sound like your JAVA_HOME is incorrect. Also make sure you always use DOS style 8.3 paths for java.
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1201 points)
    Veteran Member
    Posts:431


    Send Message:

    --
    12/07/2018 7:53 AM
    Thank you both for responding. It was setting the wrong path so I hard coded it in the Perl script. Now I have a different issue, but some progress.
    You are not authorized to post a reply.