PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 11/21/2019 4:44 PM by  TomED
WriteAttach via WebRun
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Steph76
Solution Developer
Private
Basic Member
(35 points)
Basic Member
Posts:15


Send Message:

--
12/26/2018 1:37 PM

    Hello,

    I'm trying to use a WebRun node in IPD to add an attachment to an invoice. I want to attach a URL. I tried following the documentation and other posts I saw, but I'm still having problem. When I set the content type to text/html the Work Unit shows as Completed in Rich Client, but the log shows this:

     

    ERROR key="UNKNOWN_ERROR" level="1"

    ![CDATA[ An unknown error occurred. Please contact your system admin. ]]

    ![CDATA[ Check IOS logs for details. ]]

     

    If I leave the content type blank the Work Unit completes, but the log shows this:

    ERROR key="java.lang.NullPointerException" level="1"

    ![CDATA[An unanticipated error occurred. Please contact your system administrator.]

    ![CDATA[java.lang.NullPointerException

     

    I'm not sure what I'm doing wrong. I've attached a screen print of what's in the node.

    Attachments
    Ragu Raghavan
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1019 points)
    Veteran Member
    Posts:355


    Send Message:

    --
    12/26/2018 4:22 PM
    Try running a listAttachments command from the browser - this will tell you the exact syntax. When I run it for APINVOICE for A URL comment that I manually added via Portal, I get attachmentType="I" attachmentCategory="urlAtch"

    Steph76
    Solution Developer
    Private
    Basic Member
    (35 points)
    Basic Member
    Posts:15


    Send Message:

    --
    12/27/2018 7:42 AM
    Thanks! That was it. I had to set the content type to text/html so I could see what was missing. It was saying the attachmentType was invalid. Once I set it to "I" it worked.
    TomED
    Applications Developer
    Private
    New Member
    (3 points)
    New Member
    Posts:1


    Send Message:

    --
    11/21/2019 4:44 PM
    I am having a similar error. We recently are transitioning to a 2012 AWS server environment, from our current 2008. Webrun activity works fine in 2008, but not 2012.
    From Logs I see:
    : Executing WebRun activity node
    : call type Lawson HTTP Call
    : calling host https://(our LSF server).CLOUD.INFOR.COM:1447 web program lawson-ios/action/ListAttachments?&dataArea=LSAPPS&enableAddNode=true
    WebRun: Post string
    WebRun_result =

    WebRun: Success string found
    WebRun_errorCode = 0
    WebRun_informationCode = 0
    WebRun_returnMessage =
    WebRun_outputData =

    Support has thus far been unable to assist. Any input is appreciated!
    Thanks.
    You are not authorized to post a reply.